PCB1 Windturbine
PCB2 nature PCB3
Logo TechniveauHOME

ELECTRONICA

INDUSTRIEEL

elektronicas

PRODUCTEN

CONTACT

 

 

 

 


Techni-Fill gasveer vulautomaatTechnifill

De Gasveervulautomaat TECHNIFILL 180-N2-10

Met deze machine kunnen gasveren semi-automatisch worden gevuld. De benodigde stikstofdruk (max. 180 bar) wordt door de installatie uitgerekend. De informatie over de gasveer staat in een barcode die op de gasveer is geplakt. Deze wordt gescand, waarna de gasveer in de bijbehorende fitting kan worden gemonteerd. Hierna wordt de juiste druk in de gasveer geperst.

De installatie is ook in staat om een te hoog opgevulde gasveer af te laten. Daarvoor is een constructie geïmplementeerd waarmee het ventiel van de gasveer kan worden geopend. Hierdoor kan ook de begindruk van de gasveer worden bepaald.

Zowel trek- als duwveren kunnen worden gevuld. Veerdiameters van 12mm tot 63mm kunnen zonder tijdverlies door elkaar worden gevuld. In de machine is plaats voor 10 (uitwisselbare) adapters. Het automatisch wisselen tussen de adapters duurt gemiddeld 2 seconden.

Van iedere gasveervulling worden alle gegevens in een database vastgelegd. Het traceren van de gegevens van een bepaalde gasveer wordt hierdoor zeer eenvoudig.

                        

download de brochure

TechnifillTechnifill
EN       NL


Technifill